HANDELSBETINGELSER

Herunder ses de salgs- og leveringsbetingelser, der gør sig gældende, når du handler hos Vision4Kids.dk, med mindre andet er aftalt skriftligt mellem køber og Vision4Kids ApS.

1. Ved gennemførsel af en ordre

Når du har lavet en bestilling hos Vision4Kids.dk, vil du modtage en ordrebekræftelse via mail med en oversigt over, hvilke produkter, du har bestilt. Modtager du ikke denne elektroniske kvittering for modtagelse af din bestilling straks efter dit køb, bedes du tjekke dit spamfilter.

Vision4Kids har mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt o.lign. Når varen er pakket sendes en bindende faktura til dig elektronisk via mail.

2. Dokumentation og vejledning

Er der produktbeskrivelser eller brugsanvisninger til produkterne købt på Vision4Kids.dk følger disse med leverancen fra Vision4Kids. Ønsker du yderligere mere information eller rådgivning fra Vision4Kids er dette kun af vejledende karakter.

3. Persondata

For gennemførsel af en bestilling skal en række personlige oplysninger oplyses. Disse er udelukkende for at kunne levere ordren og rette henvendelse vedrørende denne, såfremt der måtte være behov for det. Persondata vil ikke blive videregivet til 3. part.

4. Priser

Priserne oplyst på Vision4Kids.dk er oplyst i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms (25%).
Bor du i et land udenfor EU vil momsen blive fratrukket ved kassen. Din samlede pris eksklusiv moms vil fremgår af ordrebekræftelsen, som du skal godkende inden betalingen gennemføres.

Vision4Kids tager forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl m.v.

5. Salg til øvrige lande end Danmark

Salg til øvrige lande end til Danmark er på samme vilkår, som ved salg til Danmark, med mindre andet er oplyst. Der vil dog kunne være afvigelser ifht. fragtomkostninger. Se punkt 7 om forsendelse og levering.

Eventuelle udgifter og gebyrer for toldbehandling o.lign., der måtte blive pålagt under transporten, er købers udgift, og påhviler ikke Vision4Kids.

6. Betaling

Ved køb af varer på Vision4Kids.dk kan betaling gennemføres med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, MobilePay, Trustly, Apple Pay og Google Pay. Det er i udgangspunktet ikke muligt at betale med bankoverførsel.

Betaling sker via en krypteret (SSL) forbindelse og Vision4Kids har ikke adgang til dine kort oplysninger. Beløbet vil blive hævet fra din konto, når varerne bliver afsendt, og der vil aldrig blive hævet et større beløb end du har godkendt. Der opkræves ingen gebyrer for brug af betalingskort.

7. Forsendelse og levering

Vision4Kids sender varerne med PostNord, GLS eller Bring og afsender varerne samme dag ved bestilling før kl. 13.00. – Dog senest to dage efter at ordren er gennemført. Skulle der mod forventning opstå forsinkelse med afsendelse ud over to dage, vil Vision4Kids informere dig om dette pr. mail.

Ved køb af flere produkter sendes de i udgangspunktet samlet. Varerne vil under normale omstændigheder komme frem i løbet af 1-3 hverdage ved levering i Danmark, 3-6 hverdage ved levering indenfor EU og 6-10 hverdage (+ evt. fortoldningstid) ved levering udenfor EU.

Levering af varer fra Vision4Kids anses for sket, når køber har fået varen udleveret.

Køber vil kunne se leveringsomkostningerne i indkøbskurven og ved godkendelse af ordren godkender du dermed også de oplyste leveringsomkostninger.

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 600 DKKR – den billigste fragtmulighed.

8. Risiko for varerne

Vision4Kids bærer ansvaret for varerne indtil leveringen er sket, hvorefter at du som køber overtager ansvaret for varerne.

9. Fortrydelsesret/returret

Du, som køber, har 30 dages fortrydelsesret ved køb på Vision4Kids.dk. Retur-/fortrydelsesretten løber 30 dage efter den dag du modtager sin bestilling. Inden 30 dage fra modtagelsen af ordren skal du give os meddelelse pr. mail til info@vision4kids.dk med information om, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage ordren uden samtidig at give os besked pr. mail om, at fortrydelsesretten ønskes gjort brug af.

Du skal returnere varen til os uden unødig forsinkelse og seneste 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ydermere skal du afholde de udgifter der er i forbindelse med tilbageleveringen af varer.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og bærer risikoen/ansvaret for varen til den er blevet leveret til Vision4Kids.

Hvis den totale ordre har haft en værdi, der har udløst fri fragt, og en delvis returnering svarer til, at de beholdte varer alene ville have udløst at køber skulle have afholdt fragtomkostninger, modregnes fragt i det returnerede beløb, så kunden afholder fragtomkostningerne for levering af den beholdte del ordren.

9.1 Varens stand og mængde

Ved returnering skal varen returneres i samme stand og mængde, som den blev modtaget i ved levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktionalitet. Med andre ord kan du prøve/se varen på samme måde, som hvis du prøvede/så den i en fysisk butik. Hele købsbeløbet refunderes, hvis dette er overholdt. Hvis varen er prøvet udover dette, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette afhænger af varens handelsmæssig værdig.

9.2 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Det fulde beløb tilbagebetales for de varer der returneres. Såfremt en samlet ordre returneres, tilbagebetales de oprindelige forsendelsesomkostninger også. Tilbagebetaling sker når Vision4Kids har modtaget varerne retur.

I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne beløbet. Pengene returneres uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget varen retur.

Vi gennemfører tilbagebetalingen via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

9.3 Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Vision4Kids ApS
Elmekrogen 6B
3500 Værløse
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du oplyse ordrenummer. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

9.4 Hvad skal jeg sende med tilbage?

Udover varen, der skal returneres, skal en kopi af ordrebekræftelsen vedlægges eller en seddel med information om ordrenummer. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Varen skal naturligvis pakkes forsvarligt ind.

10. Reklamationsret

I henhold til købelovens regler har køber 24 måneders reklamationsret på alle varer. Du skal hurtigst muligt kontakte Vision4Kids, når du opdager en fejl eller mangel ved en købt vare, og beskrive fejlen/manglen. Lider varen af en fejl/mangel, vil Vision4Kids søge at afhælpe denne eller alternativt sørger for at den bliver byttet ud med en ny. En forudsætning for dette er naturligvis, at reklamationen er berettiget, og er manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden fejlagtig håndtering heraf.

Vi refunderer dine (rimelige) fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget.

10.1 Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamerer indenfor ’rimelig tid’ efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Gør os opmærksom på reklamationen ved at kontakt os på telefon (+45) 42 61 62 22 eller mailadressen info@vision4kids.dk.

10.2 Hvor skal varen sendes til?

Varen skal sendes til:
Vision4Kids ApS
Elmekrogen 6B
3500 Værløse
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du oplyse ordrenummer samt hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger. Uden kvitteringen vil vi ikke kunne refundere eventuelle fragtomkostninger.

11. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vision4Kids tager forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure; herunder strejker og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

12. Generelle oplysninger om Vision4Kids.dk

Vision4Kids ApS
Elmekrogen 6B
3500 Værløse
Danmark

Tlf: (+45) 42 61 62 22
E-mail: info@vision4kids.dk
CVR-nummer: 38 61 44 28

Opdateret 4/2022