Øjenklapper til voksne

Øjenklapper af høj kvalitet – med elastik og til briller

Er du træt af dårlig pasform og ikke åndbart materiale? Her på siden finder du et stort udvalg af øjenklapper af høj kvalitet. Vi har med både elastik til voksne uden briller, samt øjenklapper til at sætte på indersiden af briller.

De er udviklet af en ortoptist, der har haft pasform, åndbarhed og kvalitet for øje. Fx. er det inderste lag sort og lavet af 100% uld. Det blokerer for lys og sikrer bedst mulige komfort, da materialet absorbere eller transportere eventuel fugt væk fra øjet.

Øjenklapper anvendes typisk i forbindelse med øjensygdomme, korrigeringer eller dobbeltsyn.

Søger du øjenklapper til børn? Se vores udvalg af øjenklapper til børn med briller og øjenklapper med elastik til børn.


SPØRGSMÅL TIL ØJENKLAPPER TIL VOKSNE

Disse øjenklapper er i udgangspunktet lavet til voksne. Se i stedet se vores udvalg af øjenklapper af stof til børn.

Øjenklapperne med elastik er lavet med et hulrum for bedst komfort. Den egner sig derfor ikke til at have på med et par briller. Til det anbefaler vi vores øjenklapper, der er udviklet til at sætte på briller. Se Øjenklapper til voksne med briller.

Vi har øjenklapper til voksne – hvad enten de bruger briller eller ej. Har man briller er Øjenklapperne til briller velegnet. Bruger man IKKE briller henviser vi til Øjenklapper med elastik.

Se evt. vores Størrelsesguide for at blive klogere på, hvilken størrelse, der vil passe dig.

Øjenklapperne med elastik sætter blot over hovedet, så elastikken strammer omkring hovedet, og øjenklappen dækker øjet.  Stofklapperne til briller sættes på brillen, så den dækker indersiden af brilleglasset og dermed slutter tæt ved huden. Se vores ’Vejledning til øjenklapper’ for guide.