Skal vi samarbejde?

Er du nysgerrig på at høre mere? Så kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne.

Ønsker du at se nærmere på nogle af de produkter vi kan tilbyde, kan du kaste et blik på en række af dem herunder. 

Kay Patch voksne kategori briller elastik

Øjenklapper TIL VOKSNE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Se udvalg

ØJENKLAPPER TIL BØRN

Stofklapper fra Kay Fun Patch er udviklet af en ortoptist med speciale i børns synsudvikling. De er af høj kvalitet. Vi har både øjenklapper med elastik og til at sætte på briller. Med over 100+ designs, er der et design til enhver smag. Hjælper til at gøre det sjovere at bruge klap.

SE UDVALG
Øjenklapper af stof til børn, dreng, pige
Baby

Øjenklapper TIL BABYER

Øjenklapper til babyer med briller, designet til synstræning. Disse særlige øjenklapper fastgøres indvendigt på brillen og er konstrueret med øget stabilitet omkring brillestangen sammenlignet med konventionelle øjenklapper. Produktet er udviklet af en erfaren ortoptist og er skånsomt mod huden for maksimal komfort.
 
Se udvalg

ØJENPLASTRE

Vi tilbyder vores V4K Øjenplastre, der findes i farver til enhver smag, så barnet selv kan vælge sine yndlingsfarver. De er hudvenlige og hypoallergene, og egner sig derfor til sensitiv hud. Materialet er åndbart med næseslids for bedst mulige komfort. De findes i to størrelser.

Se udvalget
øjenplastre kategori alma
Enhjørning brilleetui

BRILLEETUIER

Vi har en række brilleetuier, vi sælger  til forhandlere. Bl.a. disse pelsede etuier, der vækker begejstring hos både børn og voksne. Beskytter brillerne og støtter barnet i at passe på dem.

Se vores etuier

BRILLECHARMS

Brillecharms er små figurer af blødt silikonegummi, der kan sættes på brillestængerne som dekoration. Det gør det til en fest for børn (og voksne) at gå med briller. Vi har en lang række flotte og farverige motiver, så der er nogle til enhver smag eller lejlighed.

Se udvalget
Brillecharms til at pynte børnebriller med.