OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SHOP

Hos Vision4Kids har vi valgt at udvide returretten, så vi tilbyder 30 dages returret frem for de 14 dage, som er lovpligtig.

Vi er gået over til kun at sende vores ordre med tracking, for at sikre bedst mulig levering til vores kunder. Du modtager en mail med tracking nummer, når din ordre er afsendt, så du har mulighed for at følge pakken. 

En sjælden gang i mellem sker der bump på vejen. Er pakken mod forventning ikke nået frem, bedes du kontakte os på telefon 42 61 62 22 eller info@vision4kid.dk. Så undersøger vi det nærmere.

Leveringstiden afhænger af hvilken leveringsform man vælger. Lægger du din bestilling før kl. 13.00 på en hverdag, bliver ordren typisk pakket samme dag. Fra ordren er pakket til den er leveret, går der typisk 1-2 hverdage med Post Nord og GLS. Der kan ind i mellem gå en ekstra dag som led i håndteringen af posten.

Vi tilbyder 30 dages fuld returret. Alt du skal gøre er at sende os en mail med ordrenummer og information om, hvad du ønsker at returnere. Produktet skal returneres i samme stand, som du modtog det.

Derefter skal produktet sendes til følgende adresse:

Vision4Kids ApS
Elmekrogen 6B
3500 Værløse

Pengene vil blive krediteret, når vi har modtaget produktet.

Du skal returnere varen til os uden unødig forsinkelse og seneste 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ydermere skal du afholde de udgifter der er i forbindelse med tilbageleveringen af varer.

Læs vores handelsbetingelser for alle informationer relateret til returnering af produkter.

Vores firma har adresse i Værløse, men vores lager er hos en ekstern samarbejdspartner, som står for at pakke ordrerne for os. Det er derfor desværre ikke muligt at hente bestillinger hos os.

Fragten er bundet op på, hvor meget din bestilling vejer. Derfor kan fragt-mulighederne ændre sig afhængig af hvilke produkter, der bestilles.

Fragten vil altid fremgå af ’check out’-siden, når man har indtastet leveringsadressen.

Vi tilbyder desværre ikke bankoverførsler, men har derimod prioriteret en lang række andre betalingsmuligheder.

Ønsker du at købe i erhvervs-sammenhæng, er der mulighed for at vi udsteder en faktura.

Vi har en række brands i vores shops. Skulle du ønske informationer om dem, kan du finde det på deres egne hjemmesider. Vi har samlet en håndfuld herunder.

Kay Fun Patch
Ortopad
MYI Eye Patches
My Blinx
Optipet

Vi vil rigtig gerne samarbejde med andre, for i fællesskab at støtte børn og deres forældre i forbindelse med klaptræning eller brugen af briller. 

Kontakt os på 42 61 62 22 eller send os en mail på info@vision4kids.dk.

SPØRGSMÅL TIL BRUGEN AF ØJENPLASTRE / ØJENKLAP

Det kan være forskelligt hvad øjenlæger anbefaler af tildækning af et øje. Typisk er det dog øjenplastre, der anbefales. Årsagen er at total tildækning og mørklægning af et øje er en forudsætning for at opnå det bedst mulige resultat af syntræning. Her har øjenplastre den fordel, at det slutter helt tæt til huden, og at barnet ikke har mulighed for så let at snyde ved fx. at rykke den lidt til siden, som der er risiko for med en øjenklap af stof. 

Vi har samlet en række fordele og ulemper ved de forskellige typer af klap på siden 'Valg af klap'.

Det vigtigste er, at man får trænet det nødvendige antal timer. Der kan være en fordel i at starte træningen fra morgenstunden, hvor barnet er veludhvilet. Påbegynder man det først efter en dag i fx. børnehaven kan træthed gøre det svære at gennemføre træningen. 

Man kan også tænke i lys, når man vælger at træne et øje. Så man vælger at planlægge det efter, at der er god belysning eller indtænker solrige tidspunkter ved udendørstræning.

 

Øjenplastre og øjenklapper af stof anvendes til behandling af synsproblemer hos børn. Hvis barnet fx. ser bedre på ét øje frem for det andet, kan man ved at sætte et øjenplaster for det stærke øje, tvinge hjernen til at bruge det dårlige (dovne øje) og derved træne hjernen i at bruge øjet.

Anvend kun øjenplastre efter aftale med en øjenlæge eller ortoptist! 

Det kan være en udfordring for mange forældre at få deres barn til at gå med øjenplaster. Kommer barnets frustration i vejen for at gennemføre den nødvendige synstræning, forringes resultatet af synstræningen markant. Derfor er det vigtigt at forsøge at motivere barnet bedst muligt. 

VI har samlet vores erfaringer om at motivere vores barn på siden 'Motivation'.

Øjenplastre kan for nogen resultere i en rødme på huden. Dette er for mange primært i opstartsfasen, hvor huden skal vænne sig til det. For andre er det et generelt problem.

Der findes en række tips til, hvad man kan stille op med rødme i relation til brugen af øjenplastre. Læs mere på siden 'Hudirritation'.

Du er ikke alene!

Ofte er det en frustration fra barnets side, der skaber udfordringerne med at få gennemført synstræningen. At motivere barnet er derfor afgørende. Bliv inspireret til vinkler på motivation på siden 'Motivation'.

Vi har desuden samlet en række tips og ideer til at gøre synstræningen lettere på siden 'Tips og ideer til synstræning'. 

Oplever barnet, at omverden stiller sig undrende eller fordømmende over brugen af klap, er der risiko for at barnet modsætter sig synstræningen. Inddrag omverdenen og sæt ord på hvorfor barnet skal bruge øjenplaster og hvad det indebærer. En positiv vinkel er essentiel. Sæt fokus på, at man kan træne et øje så det bliver stærkt, de flotte designs på klapper, som børn ofte bliver draget af, eller fortællingen om belønninger. Bliv inspireret til hvordan man kan gribe det an i forbindelse med fx. børnehaven eller SFO'en og gør det til en fest, på siden 'Motivation'.

Det er stor forskel på, hvor mange timer om dagen et barns skal træne sit øje, og over hvor lang en periode. Det kan være alt lige fra uge til flere år. Det afhænger af barnets diagnose.

Følg altid øjenlægens eller ortoptistens anvisning ifht. hvor meget, der skal klaptrænes. For lidt klaptræning kan forhindre et godt resultat og for meget kan resultere i, at det gode øje bliver svækket.