Viser alle 5 resultater

V4K Øjenplastre – Billige øjenplastre i flere farver

Billige øjenplastre til børn til bl.a. amblyopibehandling (dovent øje).V4K Øjenplastre kategori Alma

Vi har farver til enhver smag, så barnet selv kan vælge sine yndlingsfarver. De er hudvenlige og hypoallergene, og egner sig derfor til sensitiv hud. Materialet er åndbart med næseslids for bedst mulige komfort. De findes i to størrelser.

Vi har Danmarks største udvalg af øjenplastre til børn samlet ét sted. Du kan se hele vores udvalg i kategorien ‘Alle øjenplastre‘. Se kategorien ‘Motivationsprodukter‘ og lad dig inspirere til en lettere hverdag med øjenplaster. Prøv fx. en af de smarte belønningsplakater, der har til formål at motivere barnet til at have øjenplaster på.


SPØRGSMÅL TIL V4K ØJENPLASTRE

Ja. Øjenplastrene er latex-frie og allergivenlige, hvilket gør dem hudvenlige. Derfor forekommer hudirritation og allergiske reaktioner sjældent.

De er desuden CE-mærket, hvilket opnås når produkt er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning for videresalg indenfor EU.

V4K Øjenplastre er pakket i små pakke med 10 øjenplastre i hver. Det giver mulighed for selv at blande øjenplastrene, så man får netop de farver barnet synes bedst om. Køber man fx. 50 øjenplastre, skal man derfor vælge hvilke farver de fem små pakker hver skal have.

Vi ved, at det kan være svært at få et barn til at træne med øjenplastre. Vi har derfor fået lavet nogle flotte motivationsplakater, der egner sig til formålet. De er lavet til V4K Øjenplastre, så barnet kan sætte dagens, brugte øjenplaster på plakaten og efter aftale med forældrene få en belønning, når plakaten er fyldt med 50 øjenplastre. Se vores plakater på siden 'Motivationsprodukter'.

Se desuden vores generelle tips til at motivere et barn til synstræning.

Nej. Farven 'Rosa' kan bedre beskrives som en mørkere lyserød.