Flakkende øjne

En pige med skelen og flakkende øjne.

Almas dårlige øje har en tendens til at glide ud mod øret, når hun fx er træt, eller når hun skal se langt. Og det ’hakker’ også ind i mellem.

De sidste par dage har begge hendes øjne dog opført sig anderledes end normalt. Det dårlige øje gled ind i mellem ind mod næsten – altså modsatte retning end normalt. Og det raske øje har haft en tendens til at flakke. Det har gledet rundt, som var det på glatis. Det mundede ud i at jeg kontakte Kennedy Centret med bekymring, for vores tilgang til synstræningen har hele tiden været, at det ikke skulle være på bekostning af det gode øje. Vi ønsker hellere at Alma ser 100% end to øjne, der begge ser dårligt.

Vi fik en akuttid til hende i dag. Alma tog som altid kontrollen super flot. Også selvom at hun kom igennem den helt store tur, hvor der også skulle tages billeder af øjnene.

Synet blev vurderet lidt lavere på begge øjne end ved sidste kontrol, hvilket blev vurderet til at skyldes manglende koncentration. Vi havde heller ikke fået øvet symbolerne med hende op til, fordi vi blev hevet ind med kort varsel.

Ud fra hvad vi oplever med hendes højre øje aftalte vi at trappe lidt ned på klaptræningen, så hun får en hviledag om ugen. På den måde får øjnene mere tid til at øve sig i at se samtidig. Så alt i alt godt nyt.

Alma gik derfra med en hoppebold og en yoyo og en vanvittigt god oplevelse. Hvor er det dejligt at blive taget ind, trods et fuldt booket program, og stadig opleve, at der er tid. ?

En pige med skelen.

Følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret, når der kommer nye blogindlæg. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *