Viser alle 7 resultater

Øjenklapper til babyer

Søger du en øjenklap af stof til en baby med briller? Så er du kommer til det rette sted! En baby med briller og øjenklap af stof.

Her på siden finder du vores øjenklapper til babyer med briller, der kan anvendes til synstræning. Denne type øjenklap fastgøres indvendigt på brillen og er lavet med en større grad af stabilisering omkring brillestangen, end på almindelige øjenklapper. De er udviklet af en ortoptist og hudvenlige at have på.

Vær opmærksom på, at øjenplastre er den foretrukne tildækning til børn, når man skal træne et barns syn. Særligt når det kommer til babyer, da der grundet deres alder er øget risiko for, at øjenklappen rykker på sig. Se vores udvalg af øjenplastre.


SPØRGSMÅL TIL ØJENKLAPPER TIL BABYER

Hvilken alder passer øjenklapper til babyer til.

Stofklapperne til babyer anbefales til børn under tre år, og som bruger briller. Er dit barn 3+ år anbefales vores øjenklapper af stof til briller.

Er øjenklappen sikker at bruge til babyer?

Ja, øjenklappen er sikker at bruge. I forhold til at sikre bedst mulige resultat af synstræningen, skal man dog være opmærksom på, at barnet ikke skubber brillerne af eller til siden, når der synstrænes. I så fald kan øjenplastre være et bedre alternativ, da de slutter helt tæt omkring barnets hud.

Min baby bruger ikke briller, men skal bruge klap. Kan vi bruge klappen?

Desværre. Øjenklapperne er kun egnet til børn i alderen 0-3 år, der bruger briller. Bruger dit barn ikke briller, anbefaler vi vores øjenplastre.