Viser alle 25 resultater

ORTOPAD – Øjenplastre til sensitiv hud
Øjenplastre til behandling af amblyopi (dovent øje).
Ortopad er hudvenligt øjenplastre af høj kvalitet. De kommer i flere forskellige designs, hvilket kan motivere børn til at gå med øjenplastre.

De findes i tre størrelser. Udover de flotte designs fås det også i hvide og brune. Med disse medfølger klistermærker, som man kan sætte på plastrene.

Vil du se hele vores udvalg af øjenplastre, kan du få et samlet overblik i kategorien ‘Alle øjenplastre‘. Eller er du på udkig efter et hudvenligt alternativ til øjenplastre, kan du se vores smarte øjenklapper af stof til børn i kategorien ‘Øjenklapper af stof til børn‘.


SPØRGSMÅL TIL ORTOPAD ØJENPLASTRE

Ja. Det er vores klare oplevelse, at ORTOPAD er blandt de mest hudvenlige øjenplastre på markedet, og dermed kan være et godt bud på et øjenplaster, hvis et barn har tendens til at få rød hud efter brugen af øjenplaster.

ORTOPAD findes i tre størrelser med undtagelse af den brune model, der findes i to størrelser (Junior og Regular).

Størrelserne:
Junior: 64 x 52 mm (Til børn fra 0-3 år)
Medium: 73 x 54 mm (Til børn fra 3-5 år)
Regular: 82 x 57 mm (Til børn fra 6+ år)

Aldersangivelserne er kun vejledende. Nogen foretrækker at gå en størrelse op ifht. alder, da nogen synes de ter mere rart med et stort øjenplaster ifht. komfort. Det har også den fordel, at limen ikke hæftes nær den mest sårbare hud omkring øjet.

Nej, desværre. Øjenplastrene fra ORTOPAD kommer i æsker med 50 øjenplastre, der er fordelt på 5 designs.