Valg af briller… Der er mere end blot en brille.

Lille pige med sut og børnebriller, der smiler.

I dag havde vi Alma en tur inde til København og vælge briller – Jagten blev sat ind efter både et par almindelige briller og et par solbriller. Vi havde udset os ’Optikeren på Værnedamsvej’ som vi havde fået anbefalet. 

En charmerende lille sted, med et rigtig stort udvalg af briller til børn – efter deres egen vurdering omkring 700 par uden at have nøjagtigt tal på det. Så det var lige til at til at fare vild i jagten på et par briller, der både passede til Almas ansigt og hendes personlighed.

Med en venlig og kompetent betjening fik vi efter adskillige briller på Almas næse testet både vores smag og Almas tålmodighed. Men vi kom i mål…

Valget faldt på en lyserød brille i den mere markante ende af skalaen, som kan ses øverst på siden. Jeg glæder mig sådan til at de er klar til hende. Ikke mindst, fordi der ikke er nogen ridser i… For en tid i hvert fald. ?

Et stort udvalg af briller vist i et møbel hos optiker.

Det blev også til et par solbriller med bifokalt glas i det ene, da hun er enormt lysskær på det dårlige øje. Så er vi klar til en solrig sommer.

’Optikeren på Værnedamsvej’ er bestemt et besøg værd, hvis man er på udkig efter en børnebrille. Men stedet er velbesøgt, så ring evt. og aftal en tid.

Tilføjet note: Er du interesseret i at vide, hvor vi købte Almas 2. par briller et år efter, kan du læse det her.

 

Pige med solbriller med styrke.

Søger du informationer om, hvad man bør huske i forbindelse med valg af børnebriller, kan du læse mere på siden ’Valg af briller til børn’.

Følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret, når der kommer nye blogindlæg. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *