Viser alle 92 resultater

Øjenklapper til børn med briller

Danmarks største udvalg af øjenklapper til briller Kay Fun Patch. Glad dreng. Kategori

Øjenklapper til børn anvendes til synstræning, når barnet har fx. et dovent øje. De må kun anvendes efter aftale med en ortoptist eller øjenlæge. Synstræningen foregår ved, at man dækker det gode øje med en klap, så man tvinger hjernen til at bruge det dårlige øje. På den måde styrkes det og bliver bedre til at se.

Vi har en lang række flotte designs, så det er sjovere for at gå med øjenklap. Øjenklapperne er hudvenlige og kan anvendes til alle typer briller.

Bruger dit barn IKKE briller, kan du kaste et blik på vores øjenklapper af stof med elastik.


SPØRGSMÅL TIL ØJENKLAPPER TIL BØRNEBRILLER

Øjenklapperne fra Kay Fun Patch passer til alle typer briller. Dette uanset om det er med eller uden næsepuder. Du kan se en illustration af, hvordan øjenklapper sættes på briller, på siden 'Vejledning til øjenklapper'.

Øjenklapperne til briller er 11.8 cm lang og 6 cm på det bredeste punkt i højden. 

Årsagen til at øjenklappen på mål er lang, skyldes at øjenklappen på midten slår et knæk, der hvor brillestangen hæfter ved glasset. Derved skærmer klappen af både foran glasset og langs brillestangen, for at opnå bedst mulig mørklægning, 

For et overblik over størrelserne på vores forskellige klapper, kan du se vores 'Størrelsesguide'.

Du kan se øjenklappen og hvordan man sættes øjenklappen på brillen, på siden 'Vejledning til øjenklapper'.

Du kan se en vejledning til hvordan man sættes en øjenklap på en brille på side 'Vejledning til øjenklapper'.

Øjenklappen er lavet af stof Oeko-Tex® certificeret stof, der er blødt, polstret og åndbart. Det gør den hudvenlig og behagelig at have på.

Øjenklappen er bygget op af forskellige lag stof. Det inderste lag er sort og af 100% bomuld, som gør at eventuel fugt absorberes eller transporteres væk.

Det er muligt at håndvaske den med mildt rengøringsmiddel i køligt vand. Den skal dog lufttørres for at bevare dens form.

Øjenklapperne fra Kay Fun Patch kan sættes for enten det højre eller venstre øje. Det gælder både de ensfarvede og dem med designs.

Der er dog enkelte designs, hvor det er nødvendigt at vælge, hvilken side klappen skal dække, når man køber en klap. Ellers risikerer man, at motivet vender på hovedet. Det fremgår dog af produktsiden, om der er behov for at vælge hvilket øje, øjenklappen skal dække, før produktet lægges i kurven.

Først sættes øjenklappen fast på brillen, så den dækker indersiden af det ene brilleglas. Derefter sætter man brillen med klappen på barnet og justerer lidt til efter behov, ved at rykke på den, så den slutter tæt omkring huden og dækker for øjets udkig.

Du kan se hvordan man sættes øjenklappen på brillen på siden 'Vejledning til øjenklapper'.

JA! Øjenklappen er genanvendelig. Den kan tages af og på efter behov og flyttes fra en brille til en anden. 

Øjenklapperne fra Kay Fun Patch er udviklet til at sætte på indersiden af brillen. Det er for at sikre, at den slutter tæt omkring huden, hvilket er kritisk ifht. at opnå det bedste resultat af synstræningen. Brillen får desuden en stabiliserende effekt ifht. at sikre, at øjenklappen sidder tæt mod huden og i rigtig position.

Du kan på siden 'Vejledning til øjenklapper til briller' se hvordan man sætter øjenklappen på brillen.

Da øjenklapperne af stof er genanvendelige, har de bæredygtig karakteristika. 

I fremstillingen af øjenklappen er stoffet desuden fremstillet, farvet og trykt i Storbritannien ved brug af miljøvenlige farver og metoder, hvilket støtter et godt CO2-aftryk.

Glittermotiverne er lavet af polyurethan, som det er muligt at genbruge.

Voksne kan godt bruge øjenklapperne til børn, så frem man har en mindre brille. Størrelserne på børneklapperne er næsten identisk med de mindste øjenklapper til voksne. Størrelserne på alle vores klapper kan ses på siden ’Størrelsesguide’.

SØGER DU ØJENKLAPPER TIL VOKSNE?

Klik dig ind og se vores udvalg af øjenklapper til voksne. Vi har både til briller og med elastik.

Se øjenklapper til voksne